ActivatedA. Berggrens Bilservice ABIMEX ABSpiken Service ABStjernlackVilskesalongen

Våra nyheterTill nyhetsarkivet

Tabell

Succe i Finalracen på Mantorp Park!

Santosh Motorsport har verkligen hittat rätt med sin Hyundai i30 i Finalen av JTCC!! Santosh körde till sig Pole Position med snabbaste kvaltid, seger i race ett och avslutade med en stark tredjeplats från sjätte startruta i race två!!!

Inför storpublik på Mantorp gjorde Santosh och hela teamet en jätte insats och redan på testet kunde hitta bra inställningar på bilen och var bra med på tiderna!

Kvalet började bra och redan på andra varvet satte Santosh dagens snabbaste tid och kunde efter fyra varv åka in i depå. Och där valde teamet att invänta konkurrenternas tider för att spara på däcken.
Det var långa minuter att stå å vänta men när tiden var ute så kunde ingen rubba Team Bilia förarens tider! och teamets först Pole Position var ett faktum!

I race ett är det rullande start och Santosh tog komandot redan fån start och kunde genom några snabba varv bygga upp en betryggande ledning som räckte in i mål med mästerskaps ledaren Kim Andersson som tvåa och Andreas Wernersson som trea.

Race två startade santosh som sexa, och var så genom dom första kurvorna, men kunde snabbt avancera upp till femte Och redan efter några varv sätta in en attack och gå upp som fyra.
Och i mål hade Santosh avancerat till en tredjeplats efter att bla. ha satt heatets näst snabbaste tid!

Avslutningen kan knappast vara bättre och hela teamet tackar för dom tre åren i JTCC med en 5:e placering totalt och att vi visar att vi har tagit fram en helt ny bilmodell i racing som blivit en vinnare!