ActivatedA. Berggrens Bilservice ABIMEX ABSpiken Service ABStjernlackVilskesalongen

Våra nyheterTill nyhetsarkivet

Tabell

Teamet har tagit ett stort steg framåt!

Under helgens tävlingar på Mantorp Park har teamet tagit ett jättekliv framåt i utveklingen av Hyundaien och börjar nu utmana på riktigt dom snabbaste i klassen! Med en 5:e och en 4:e plats i heaten och näst snabbaste varv i heat 1 är vi på rätt väg!
På testet i fredags fungera inte något som det skulle, och bilen var svårkörd och tiderna var riktigt dåliga. så till kvalet arbetade mekarna Eric, Daniel och Anders med inställningar på bilen och fick till en perfekt inställning som passar denna bana och Santosh kunde gå ut och sätta näst snabbaste kvalvarv!

Heat 1 på lördagen startade Santosh från ruta två, rullande start. Santosh fick en bra start och var före pole bilen Kim Andersson, men Erik Jonsson som startade från andra led tog ledningen in i kurva ett.
Mot seatbilarna finns inget att göra då dom är klart snabbare så Kim åkte om ganska så fort, efter några varv tappade santosh ner till 5:e plats. Som blev resultatet i mål.
Santosh satte även näst snabbaste varv under heatet och fick därmed starta i ruta två även i heat nummer två.

Heat 2 Startar Santosh i ruta två och kommer snabbt iväg efter Mattias Lindberg, santosh tappade även de två seatbilarna och en citroen efter lite kubbing om pallplatserna men kunde tillslut köra in på en bra 4:e placering.

Tävlingshelgen på Mantorp har varit ett stort steg frammåt så nu ska teamet forsätta utveckla bilen och förare inför nästa tävling på Falkenberg i Juli!


Resultat, Heat 1

Pos Namn Märke Poäng
1 Santosh Berggren Seat Leon 10


Resultat, Heat 2

Pos Namn Märke Poäng
1 Santosh Berggren Seat Leon 12